Worms Rumble Fully Loaded Edition PS4

EAN: 5056208809247
GB Code: PS4G237
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Worms Rumble Fully Loaded Edition PS4 je akciona igra u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad timom malih crva u borbi protiv drugih timova. Igra se odvija u realnom vremenu, sa brzim tempom igre koji zahteva brze reflekse i strategijsko razmišljanje.

Igrači imaju na raspolaganju širok izbor oružja i opreme kako bi pobedili protivnike, kao što su bombe, granate, pištolji, baciči plamena i mnogi drugi. Igra takođe uključuje različite modove igre, uključujući Deathmatch, Last Worm Standing i Capture the Flag.

Fully Loaded Edition uključuje sve dodatke igre, uključujući nove kozmetičke predmete za igrače i njihove crve, kao i nove mape i oružja za još veću zabavu i izazov.

Igra ima prepoznatljivu grafiku koja se oslanja na klasični stil Worms serijala, ali sa modernim poboljšanjima koja daju igri novi sjaj. Igra takođe ima prepoznatljiv humor koji je karakterističan za Worms serijal, što je dodatni bonus za sve ljubitelje ovog serijala igara.

Worms Rumble Fully Loaded Edition PS4 je zabavna i uzbudljiva igra za sve ljubitelje akcionih igara i Worms serijala, koja će pružiti mnogo sati zabave i izazova.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Arkadna, Dečija

Izdavač

SoldOut

Preporučeni uzrast

Pegi 7