GRID legends PS5

EAN: 5030943124919
GB Code: PS5G16
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

GRID legends PS5 je nova trkačka igra koja je dostupna na PlayStation 5 konzoli. Igrači preuzimaju ulogu profesionalnih vozača i takmiče se u raznim trkama širom sveta, kako bi postali šampioni u svom sportu.

GRID legends PS5 sadrži širok spektar trka i vozila, od relija i utrka turing automobila, do trka prototipova i trka u cirkusima. Igrači će se takmičiti na različitim stazama, uključujući gradske ulice, planinske puteve, staze na otvorenom i još mnogo toga.

Igra sadrži impresivnu grafiku, zvuk i fiziku, što igračima pruža realistično iskustvo trkanja. Vožnja se može prilagoditi na razne načine, od podešavanja voznog parka i unapređivanja performansi vozila, do izbora različitih ponašanja automobila na stazi.

Jedinstvena karakteristika GRID Legends je njegov story mode, u kome igrači mogu da dožive dramatične priče u trkama, koje uključuju rivalstva i napetosti između vozača i timova, kao i druge neizvesne događaje koji će uticati na ishod trka.

Igra takođe ima i online multiplayer mod, gde igrači mogu da se takmiče sa drugim igračima iz celog sveta, ili da igraju zajedno sa prijateljima u raznim timskim trkama.

GRID legends PS5 je igra koja pruža intenzivno, zabavno i realistično iskustvo trkanja. Sa širokim spektrom vozila, staza i trkačkih modova, kao i unikatnim story mode-om, ova igra je postala jedna od najpopularnijih trkačkih igara na tržištu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Sport, Vožnja

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3