GRID legends PS4

EAN: 5030932124920
GB Code: PS4G242
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

GRID legends PS4 je trkačka igra koja kombinuje uzbuđenje trkanja sa dramom i intenzitetom akcionih igara. Igrači preuzimaju kontrolu nad vozačem i trkaju se kroz različite staze širom sveta, dok pokušavaju da postignu najbolje vreme i pobede svoje protivnike.

Jedna od ključnih karakteristika ove igre je njen narativni aspekt. Igra pruža dublji uvid u svet trkačkih automobila, prikazujući uspone i padove u karijerama vozača. Ovaj element dodaje dramu i uzbuđenje igri, dok igrači prolaze kroz različite faze karijere i izazove.

GRID legends PS4 takođe uključuje naprednu veštačku inteligenciju (AI) koja omogućava protivnicima da se prilagođavaju igračevom stilu vožnje i pružaju izazov tokom cele igre. Ovo je posebno korisno u više igrača, gde igrači mogu da se nadmeću jedni protiv drugih u realističnom i dinamičnom okruženju.

Grafika igre je prelepa, sa visokim detaljima staza, automobila i okoline, što pruža realističan doživljaj vožnje. GRID Legends (PS4) takođe sadrži veliki broj različitih vozila, uključujući trkačke automobile, starije modele i egzotične automobile.

GRID legends PS4 je igra koja će privući ljubitelje trkačkih igara, ali i one koji traže igru sa uzbuđenjem i dramom. Narativni element i napredna veštačka inteligencija igre dodaju jedinstvenu dimenziju koja igru čini posebnom.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport, Vožnja

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3