F1 22 (PS4)

EAN: 5030938124955
GB Code: PS4G244
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

F1 22 je vrhunska trkačka simulacija za PlayStation 4 koja će vas odvesti u svet Formule 1 sa još većom brzinom i uzbuđenjem. Ova igra donosi najnovije timove, vozače i staze sezone 2022, pružajući vam autentično iskustvo u trkama najprestižnijeg automobilskog sporta.

Kao vozač Formule 1, imaćete priliku da se takmičite sa najboljim vozačima sveta na slavnim stazama širom sveta. Ovladajte veštinama vožnje, strategijom trka i brzim reakcijama kako biste postigli vrhunske rezultate. Osim toga, možete prilagoditi svoj tim, automobil i strategiju kako biste ostvarili pobedu.

F1 22 pruža autentične trkačke doživljaje sa preciznom fizikom, naprednim AI protivnicima i detaljno reprodukovanim stazama. Osećajte brzinu i adrenalin dok se borite za poziciju na stazi, obilazite protivnike i upravljate svojim bolidom kroz krivine i ravne deonice.

Ova igra takođe donosi bogat režim karijere u kojem ćete moći da se izdignete od početnika do šampiona Formule 1. Napredujte kroz sezone, osvajajte šampionate i unapređujte svoje veštine kako biste postali priznat vozač u trkačkom svetu.

Grafički dizajn i zvuk su impresivni, donoseći vizuelno spektakularne trke i realistične zvučne efekte motora Formule 1. Otkrijte atmosferu uzbuđenja i rivalstva koje dolazi sa trkanjem na najvećim svetskim stazama.

Pripremite se da se oprobate u najbržem cirkusu na svetu i postanete šampion Formule 1 u igri F1 22 na PlayStation 4 konzoli. Uđite u kokpit, stisnite gas i pokažite svoje veštine vožnje na najprestižnijim stazama Formule 1.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport, Vožnja

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3