Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti odnosi se na platformu za e-trgovinu i veb sajt preduzeća BENGAZI DOO NIŠ, Krfska 18, PIB 104028469, MBr. 20072555 (Rukovalac) - www.gamebox.co.rs

Korišćenjem www.gamebox.co.rs dajete saglasnost na uslove ove Politike privatnosti. BENGAZI DOO zadržava pravo da izmeni uslove iz ove Politike privatnosti, a svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

Ovom Politikom privatnosti želimo da Vas informišemo i pojasnimo Vam način na koji prikupljamo, koristimo i obrađujemo Vaše lične podatke i načine na koje štitimo Vašu privatnost, kako možete da proverite i pristupite Vašim podacima u bilo kom trenutku, da zahtevate njihovu ispravku i brisanje, i kako se vrši nadzor nad primenom ove politike, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti „Službeni glasnik RS“, br. 87/2018.

Mi prikupljamo samo one podatke koje nam Vi dobrovoljno date i koji su nužni za sledeće svrhe obrade:

  • upravljanja Vašom registracijom kao korisnika Veb sajta;
  • izvršenja kupoprodajnog ugovora za proizvode koje ste kupili,
  • postupanja u cilju rešavanja izjavljene reklamacije na saobraznost,
  • rešavanja Vaših zahteva.
  • pružanja informacija o proizvodima iz prodajnog asortimana Prodavca (BENGAZI DOO) i njihovog reklamiranja putem obaveštenja odnosno newsletter-a (osim ako ne zahtevate da budete uklonjeni sa liste primalaca obaveštenja odnosno newsletter-a)

U zavisnosti od svrhe nameravane obrade, vrste podataka o ličnosti koje obrađujemo obuhvataju sledeće:

- ime i prezime,

- adresa elektronske pošte (e-mail),

- brojevi telefona za kontakt,

- adresa stanovanja ili za isporuku poručene robe (mesto, ulica i broj).

Ukoliko biste želeli da izvršite plaćanje robe i usluga putem internet prodavnice ili aplikacije, Rukovalac mora da dobije informacije u vezi sa plaćanjem kao i adresu za slanje računa.

Takođe, moguće je da koristimo Vaše lične podatke u promotivne svrhe, pre svega kako bismo Vam predstavili i pokazali reklamne i promotivne materijale. To nećemo učiniti bez Vašeg dopuštenja,  uz mogućnost da se predomislite u vezi sa direktnim marketingom i opozovete svoj pristanak na obradu vaših ličnih podatak u svrhe direktnog marketinga u bilo kom trenutku tako što ćete se odjaviti iz svih marketinških komunikacija, izmeniti svoj korisnički profil ili podatke, a možete nas i kontaktirati. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete se sami odjaviti sa liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg marketing tima.

Vaši lični podaci su dostupni zaposlenima u BENGAZI DOO i honorarnim saradnicima, koji su obavezani na čuvanje poverljivosti Vaših ličnih podataka kao profesionalne tajne.

Takođe su dostupni i našim poslovnim partnerima, IT agencijama odnosno licima koja nam pružaju pomoć u vidu platforme ili smeštaja na serveru, podrške i održavanja baze podataka, kao i softvera i aplikacija koje koristimo za e-trgovinu.

Kako bismo se postarali da proizvodi i usluge koje kupite od nas budu dostavljeni na tačnu adresu, sarađujemo sa pouzdanim eksternim partnerima (kurirske službe) i delimo sa njima neke od Vaših podataka o ličnosti koji su neophodni za pružanje odgovarajućih usluga (npr. vaše ime i prezime, adresu isporuke, broj telefona za kontakt).

Od svih njih zahtevamo da uvek postupaju u skladu sa važećim pravnim propisima, pravilima zaštite ličnih podataka i da posvećuju izuzetnu pažnju poverljivosti Vaših ličnih podataka.

U cilju zašttite Vaših ličnih podataka, Rukovalac sprovodi tehničke i organizacione sigurnosne mere kako bi zaštitio Vaše lične podatke od ilegalnog ili neovlašćenog pristupa ili upotrebe, kao i od slučajnog gubitka. Navedene mere se sprovode uzimajući u obzir našu IT infrastrukturu, potencijalni uticaj na Vašu privatnost i troškove izvođenja u skladu sa trenutnim standardima i praksom u području zaštite podataka.

Naša internet stranica sadrži vezu ka drugim internet stranicama koje nisu pokrivene ovim Obaveštenjem o privatnosti i kolačićima. Ako pristupate drugim internet stranicama korišćenjem veza (linkova) sa naše internet stranice, operateri tih internet stranica će moći da prikupljaju informacije od Vas koje će oni koristiti u skladu sa svojim politikama o privatnosti, a koje se mogu razlikovati od naše. BENGAZI DOO ne snosi odgovornost za podatke koje prikupljaju druge internet stranice.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka, o tome kako postupamo sa Vašim ličnim podacima i kako ih upotrebljavamo ili želite da ostvarite prethodno navedena prava u vezi sa Vašim ličnim podacima, molimo Vas da nas kontaktirate nekim od sledećih vidova komunikacije:

Telefonom, na broj 018/514-666

Slanjem e-mail -a na adresu: office@gamebox.co.rs

slanjem pisma poštom na adresu sedišta Rukovaoca: BENGAZI DOO, Krfska 18, 18000 Niš