Wild Hearts (Xbox S,X)

EAN: 5030949125002
GB Code: \
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Wild Hearts je dinamična avanturistička igra za Xbox konzolu koja će vas odvesti na jedinstveno putovanje kroz svet muzike i akcije. U ovoj igri preuzimate ulogu „Divljih srca“, skupine hrabrih junakinja koje se suočavaju s izazovima i avanturama.

Igra kombinuje prelepe vizuale, fantastičan zvuk i zarazan ritam kako bi stvorila jedinstveno iskustvo. Kroz različite nivoe i staze, igrači će se suočiti s raznim izazovima, poput vožnje motociklom, letenja kroz svemir ili borbe protiv moćnih neprijatelja. Svaki nivo donosi svoju jedinstvenu atmosferu i stil koji će vas očarati.

Wild Hearts donosi brze akcije i fluidne kontrole, što omogućava igračima da se potpuno urone u igru. Takođe, igra ima uzbudljivu priču koja otkriva tajne i misterije sveta „Divljih srca“.

Grafički dizajn igre je šaren i živopisan, sa prelepim animacijama i detaljima. Muzika je takođe ključni deo igre, sa raznim pesmama koje prate akciju i emocije.

Wild Hearts je iskustvo koje će vas držati za ekran, pružajući vam uzbuđenje, adrenalin i nezaboravne trenutke. Uzmite kontrolu nad „Divljim srcima“ i krenite na neverovatno avanturu u svetu muzike i akcije na Xbox konzoli.

Specifikacija

Platforma

Xbox Series S, Xbox Series X

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Pucačina, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 12