Battlefield 2042 (PS5)

EAN: 5035224123858
GB Code: PS5G91
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Battlefield 2042 je napeta vojna igra koja je optimizovana za PlayStation 5 konzolu. Ova spektakularna pucačina smeštena je u bližu budućnost, pružajući igračima nezaboravno iskustvo globalnog rata i neumoljive akcije.

Radnja se odvija 2042. godine, u svetu koji se suočava sa dramatičnim klimatskim promenama i društvenim nemirima. U ulozi elitnog vojnog operativca, igrači će se pridružiti jednoj od dve moćne frakcije – Američkoj armiji ili Ruskoj vojsci – i suočiti se s izazovima širom sveta.

Jedna od ključnih karakteristika Battlefield 2042 je epska skala sukoba. Igrači će se suočiti s ogromnim mapama koje pružaju neograničene mogućnosti za taktičko planiranje i strategiju. Sve to uz podršku do 128 igrača u jednoj partiji, što stvara atmosferu neumoljivih bitaka i akcije visokog intenziteta.

Igračima će biti na raspolaganju impresivan arsenal oružja, vozila i opreme koja će im omogućiti da se prilagode raznim situacijama na bojištu. Od letenja nad futurističkim gradovima koristeći jet-pakove, do vožnje oklopnih vozila i pešadijske borbe, Battlefield 2042 pruža beskrajne mogućnosti za akciju i strategiju.

Dinamičnost je takođe ključna komponenta igre Battlefield 2042. Igrači će biti svedoci ekstremnih vremenskih uslova, kao što su oluje peska, uragani i tornada, koji mogu značajno uticati na tok bitke. Ova promenljivost stvara izuzetno uzbudljivo i nepredvidivo iskustvo.

Battlefield 2042 na PlayStation 5 konzoli pruža ne samo izvanrednu grafiku i vizuelni doživljaj, već i brže učitavanje i poboljšanu tehnologiju koja iskorišćava sve mogućnosti konzole. Zahvaljujući tome, igrači će biti potpuno uronjeni u atmosferu vojnog sukoba na neslućen način.

Uz ogromne mape, adrenalinsku akciju i nepredvidljivost događaja, Battlefield 2042 na PlayStation 5 konzoli donosi spektakularno vojno iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtevnije igrače. Spremite se da se suočite sa izazovima budućnosti i osvojite bojište u ovoj nezaboravnoj avanturi.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16