Battlefield 2042 (PC)

EAN: 5035223123026
GB Code: \
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Battlefield 2042 je uzbudljiva vojna igra koja je dostupna za PC platformu. Ova spektakularna pucačina smeštena je u bližu budućnost, pružajući igračima nezaboravno iskustvo globalnog rata i intenzivne akcije.

Radnja se odvija 2042. godine, u svetu koji se suočava sa dramatičnim klimatskim promenama i društvenim nemirima. Igrači će se pridružiti jednoj od dve moćne vojne frakcije – Američkoj armiji ili Ruskoj vojsci – i suočiti se sa izazovima širom sveta.

Jedna od ključnih karakteristika Battlefield 2042 je epska skala sukoba. Igrači će se suočiti s ogromnim mapama koje pružaju neograničene mogućnosti za taktičko planiranje i strategiju. Mogućnost igranja do 128 igrača u jednoj partiji stvara atmosferu neumoljivih bitaka i akcije visokog intenziteta.

Igračima će biti na raspolaganju impresivan arsenal oružja, vozila i opreme koja će im omogućiti da se prilagode raznim situacijama na bojištu. Od letenja nad futurističkim gradovima koristeći jet-pakove, do vožnje oklopnih vozila i pešadijske borbe, Battlefield 2042 pruža bezbrojne mogućnosti za akciju i strategiju.

Dinamičnost je takođe ključna komponenta igre Battlefield 2042. Igrači će biti svedoci ekstremnih vremenskih uslova, kao što su oluje peska, uragani i tornada, koji mogu značajno uticati na tok bitke. Ova promenljivost stvara izuzetno uzbudljivo i nepredvidivo iskustvo.

Battlefield 2042 na PC platformi pruža ne samo izvanrednu grafiku i vizuelno iskustvo, već i prilagođavanje performansi vašem računaru. Zahvaljujući tome, igrači će biti potpuno uronjeni u atmosferu vojnog sukoba na najbolji mogući način.

Uz ogromne mape, adrenalinsku akciju i nepredvidljivost događaja, Battlefield 2042 na PC platformi donosi spektakularno vojno iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtevnije igrače. Spremite se da se suočite sa izazovima budućnosti i osvojite bojište u ovoj nezaboravnoj avanturi.

Specifikacija

Platforma

PC

Žanr

Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16