FIFA 23 (PC)

EAN: 5030948124969
GB Code: \
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 23 je najnovija fudbalska simulacija za PC koja će vas odvesti u uzbudljivu arenu najpopularnijeg sporta na svetu. Ova igra vam omogućava da uživate u realističnom fudbalskom iskustvu i preuzmete kontrolu nad svojim omiljenim timom ili reprezentacijom.

Sa unapređenim grafičkim dizajnom i tehnologijom, FIFA 23 pruža neverovatno vizuelno zadovoljstvo. Igrači izgledaju gotovo stvarno, sa pažljivo dizajniranim licima, detaljnim animacijama i prirodnim pokretima koji oživljavaju na vašem ekranu.

Inteligencija veštačke inteligencije (AI) je takođe unapređena, što rezultira pametnijim ponašanjem igrača na terenu. Sada će donositi realistične odluke o pozicioniranju, napadima i odbrani, čime će svaka utakmica biti izazovna i nepredvidiva.

FIFA 23 donosi raznolike načine igranja. Pored klasičnog karijernog moda, tu je i „Volta Football“ mod koji vas vodi u svet uličnog fudbala, gde ćete se nadmetati u raznim urbanim arenama. Tu je i popularni Ultimate Team mod, koji vam omogućava da izgradite sopstveni tim iz snova i takmičite se protiv drugih igrača online.

Uz to, FIFA 23 pruža dublje iskustvo upravljanja timom, gde možete voditi klub ili reprezentaciju do vrhunca uspeha. Preuzmite kontrolu nad transferima, taktikom, treningom i donosite ključne odluke tokom utakmica kako biste postigli pobede.

Online multiplayer podrška omogućava vam da se takmičite sa prijateljima ili drugim igračima širom sveta i testirate svoje veštine na globalnom nivou.

FIFA 23 je ultimativno fudbalsko iskustvo na PC-u, koje će vam pružiti ne samo zabavu, već i osećaj da ste deo fudbalskog sveta. Preuzmite kontrolu nad terenom i pokažite svoje veštine u ovoj sjajnoj simulaciji.

Specifikacija

Platforma

PC

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3