Sonic Mania Plus (Nintendo Switch)

EAN: 5055277031979
GB Code: SW048
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Mania Plus je igra u kojoj se igrači vraćaju u dobro poznati svet Sonic the Hedgehog igara, ali ovoga puta sa novim avanturama i izazovima. Ova igra je zapravo izdanje originalne Sonic Mania igre, koja je obogaćena novim sadržajem, likovima i funkcijama.

Radnja igre prati Sonica, Tailsa i Knucklesa u njihovoj misiji da spreče Eggmana i njegove saveznike u uništavanju sveta. Igrači će morati da preuzmu kontrolu nad ovim likovima, i da se kreću kroz različite nivoe, skupljajući prstenje, izbegavajući prepreke i pobedjujući Eggmanove robote.

Sonic Mania Plus nudi nekoliko novih likova, uključujući i Mighty the Armadillo i Ray the Flying Squirrel. Ovi likovi imaju jedinstvene sposobnosti, kao što su letenje i kopanje, što će igračima pomoći da otključaju nove delove nivoa i pobede Eggmanove robote.

Igrači će se suočavati sa različitim boss-ovima, koji će zahtevati različite strategije i taktike. Pobeda nad boss-ovima će im omogućiti da otključaju nove delove nivoa i napreduju kroz igru.

Grafički dizajn igre je izuzetno kreativan, sa prepoznatljivim Sonic-ovim stilom i novim detaljima i elementima. Muzika u igri je takođe izuzetno zabavna i energična, sa klasičnim Sonic-ovim zvukovima i novim dodacima.

Sonic Mania Plus nudi i multiplayer opciju, u kojoj se igrači mogu takmičiti sa drugim igračima u trkama i drugim igrama. Igrači mogu birati između različitih likova, i prilagođavati svoje igre u skladu sa svojim željama i interesovanjima.

Sonic Mania Plus je zabavna i izazovna igra, koja će pružiti satima zabave i uzbuđenja svim ljubiteljima Sonic the Hedgehog igara.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Dečija, Platform

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 3