Sonic Forces (Nintendo Switch)

EAN: 5055277029600
GB Code: SW051
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Forces je video igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu legendarnog lika – Sonica i bore se protiv zlih sila koje pokušavaju da preuzmu kontrolu nad svetom.

Radnja igre se odvija u futurističkom svetu, u kojem se zli doktor Eggman udružio sa novom zlikovskom grupom nazvanom „Infinite“ kako bi zavladali svetom. Igrači će se boriti protiv Eggmana i njegovih saveznika, uz pomoć novih likova – članova „Borbenih pobunjenika“, kojima će pomoći da se oslobode Eggmanove tiranije.

Igrači će moći da preuzmu kontrolu nad Sonicom, Tailsom i ostalim omiljenim likovima, i pritom koriste različite vještine i sposobnosti kako bi savladali prepreke na putu ka pobjedi. Igrači će imati na raspolaganju različite vrste oružja i vozila, što će im pomoći da se brže kreću kroz nivoe i savladaju protivnike.

Osim kampanje, Sonic Forces nudi i mogućnost da igrači kreiraju svoje sopstvene likove, prilagođavajući im izgled, vrstu oružja i različite vještine. Igrači mogu koristiti ove likove u kampanji ili u multiplayeru, gde se takmiče sa drugim igračima iz celog sveta.

Grafički dizajn igre je napravljen u stilu stripa, sa jarkim bojama i prepoznatljivim Sonic-ovim dizajnom. Muzika u igri je takođe u skladu sa ovim stilom, sa dinamičnom i energičnom muzikom koja prati akciju na ekranu.

Sonic Forces je dinamična i zabavna igra, koja će pružiti satima zabave i uzbuđenja svim ljubiteljima akcionih igara i lika Sonica.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija, Platform

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 7