Asterix and Obelix – Slap them All! – Limited Edition (Nintendo Switch)

EAN: 3760156487915
GB Code: SW038
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Asterix and Obelix – Slap them All! je akciona video igra koja se temelji na popularnom stripu Asterix i Obelix. Ova Limited Edition verzija igre uključuje i dodatne sadržaje, kao što su bonus nivoi, likovi i druge funkcije koje će oduševiti ljubitelje Asterix i Obelix franšize.

Igrači preuzimaju uloge Asterixa i Obelixa, i kreću se kroz različite nivoe, borbeći se protiv Rimskih vojnika i drugih neprijatelja. Igrači mogu koristiti različite napade i pokrete, uključujući i udarce, bacanja, i druge specijalne napade koji se otključavaju tokom igre. Takođe, igrači mogu sakupljati razne predmete i resurse tokom igre, što im omogućava da otključaju nove napade i poboljšaju svoje veštine.

Igra nudi i multiplayer opciju, u kojoj se igrači mogu takmičiti sa drugim igračima u različitim režimima igre. Igrači mogu birati između različitih likova, uključujući i druge poznate likove iz Asterix i Obelix franšize, kao što su Idefix, Kakofonix i drugi.

Grafički dizajn igre je izuzetno kreativan i šaren, sa prepoznatljivim Asterix i Obelix stilom i novim detaljima i elementima. Muzika u igri je takođe izuzetno zabavna i energična, sa klasičnim Asterix i Obelix zvukovima i novim dodacima.

Asterix and Obelix – Slap them All! – Limited Edition je zabavna i izazovna igra, koja će pružiti satima zabave i uzbuđenja svim ljubiteljima Asterix i Obelix franšize. Ova verzija igre nudi i dodatne sadržaje koji će još više obogatiti igračko iskustvo i pružiti još više užitka.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Avantura, Borilačka, Dečija

Izdavač

Microids

Preporučeni uzrast

Pegi 7