Farming Simulator 20 (Nintendo Switch)

EAN: 3512899122536
GB Code: SW032
Kategorija:

5.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Farming Simulator 20 je simulacijska video igra koju je razvio Giants Software, a objavio Focus Home Interactive. Igrači preuzimaju ulogu farmera i upravljaju svojom farmom, sade useve, neguju stoku i obavljaju različite zadatke kako bi zaradili novac i unapredili svoju farmu.

Igrači mogu birati između nekoliko različitih mapa na kojima će graditi svoju farmu. Nakon što odaberu mapu, igrači će dobiti određeni teren i nekoliko početnih mašina i vozila koja će im pomoći u obavljanju zadataka na farmi. Takođe, igrači mogu kupovati i dodatnu opremu i mašine kako bi povećali produktivnost i unapredili svoju farmu.

Jedna od glavnih aktivnosti u igri je sadnja i uzgoj useva. Igrači moraju odabrati pravu vrstu useva za određeno vreme godine i brinuti se o njima kako bi osigurali dobar prinos. Igrači takođe moraju voditi brigu o stoci, hraniti ih, čistiti njihove štale i brinuti se o njihovom zdravlju kako bi proizveli mleko, jaja i meso koje mogu prodati na tržištu.

Igra takođe nudi različite zadatke i izazove koje igrači moraju obaviti, kao što su prevoz robe ili pružanje usluga drugim farmerima u okolini. Takođe, igrači mogu trgovati na tržištu sa drugim farmerima kako bi zaradili više novca.

Grafički dizajn igre je vrlo detaljan i realističan, sa velikim brojem opreme i mašina koje su autentične za poljoprivredu. Igra takođe nudi različite modove igre koje igrači mogu instalirati kako bi dodali nove funkcije i unapredili svoju igru.

Farming Simulator 20 je izuzetno zabavna i izazovna igra, koja pruža realističan uvid u svet poljoprivrede. Igra je idealna za one koji vole simulacijske igre i žele da iskuse život na farmi.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Dečija, Simulacija

Izdavač

Giants Software

Preporučeni uzrast

Pegi 3