God of War Ragnarok PS5

EAN: 711719409298
GB Code: PS5G22
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

God of War Ragnarok PS5 je nadograđena verzija popularne igre God of War, koja je sada dostupna za PlayStation 5. Igra se odvija u svetu nordijske mitologije i prati priču o Kratosu, bivšem bogu rata, koji se udružuje sa svojim sinom Atreusom kako bi se suočili sa novim izazovima.

Ova nova verzija igre uključuje nove sadržaje, uključujući novu priču, gde Kratos i Atreus putuju po svetu nordijske mitologije kako bi sprečili Ragnarok, kraj sveta koji donosi propast bogova. Igra takođe ima bolju grafiku, sa poboljšanim detaljima, osvetljenjem i animacijama, što omogućava igračima da dožive igru na potpuno nov način.

Igrači će se suočiti sa različitim izazovima, uključujući borbe sa bogovima i mitskim stvorenjima, rešavanje zagonetki i otkrivanje skrivenih predmeta. Igra nudi mnogo mogućnosti za prilagođavanje oružja i opreme, što igračima omogućava da prilagode svoj stil igre prema sopstvenim preferencijama.

Osim toga u igri God of War Ragnarok PS5 igrači će biti u mogućnosti da se upuste u različite misije, kao što su sporedne priče i aktivnosti, koje pružaju dodatni sadržaj i dubinu igre. Igrači će takođe biti u mogućnosti da istraže svet igre i otkriju skrivene lokacije, tajne predmete i dodatne nagrade.

God of War Ragnarok PS5 je igra koja nudi uzbudljivu priču, impresivnu grafiku i raznolike izazove. Igra je savršena za one koji vole akciono-avanturističke igre i ljubitelje nordijske mitologije.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Santa Monica Studio

Preporučeni uzrast

Pegi 18