NBA 2K23 PS5

EAN: 5026555432597
GB Code: PS5G08
Kategorija:

5.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

NBA 2K23 PS5 je najnovija verzija popularne serije sportskih igara koja se fokusira na košarku. Ova igra donosi još bolje vizualne efekte, animacije i detalje u igri koji stvaraju autentičan doživljaj igre.

Igrači imaju priliku da se takmiče u različitim modovima, uključujući igranje sa drugim igračima online, izazivanje kompjuterskih protivnika i kreiranje sopstvenih košarkaških timova. Postoji i poseban mod nazvan MyCareer, u kojem igrači kreiraju svog sopstvenog košarkaša i prolaze kroz različite faze karijere, poput draftovanja, treninga i igranja utakmica.

Grafika u igri je impresivna, sa detaljima koji prikazuju svaki pokret i izgled igrača, arene i navijača. Zvuk takođe donosi autentičnu atmosferu igre, uključujući komentare poznatih košarkaških analitičara.

Uz to, NBA 2K23 PS5 donosi nove karakteristike koje unapređuju igru, kao što su poboljšani driblinzi, napadi, odbrana i taktike timova. Igrači takođe mogu da se takmiče u novom modu zvanom City, koji predstavlja virtuelni grad u kojem igrači mogu da se druže sa drugim igračima, kupuju odeću i opremu, i igraju različite mini igre.

NBA 2K23 PS5 je igra koja pruža autentičan doživljaj košarke sa vrhunskom grafikom i zvukom, uz mnogo mogućnosti za takmičenje i kreiranje sopstvenih timova. Ova igra je idealna za sve košarkaške fanove koji žele da se oprobaju u virtuelnom košarkaškom svetu.

PREUZMITE VIŠE KONTROLE

Osetite igru na dlanu sa obe strane lopte u NBA 2K23. Napadajte koš sa novim arsenalom ofanzivnih poteza zasnovanih na veštini, dok oslobađate svoj potencijal kao defanzivca sa novom mehanikom 1-na-1.

OČEKUJTE EPSKO PUTOVANJE

Ukrcajte se na uzbudljivo košarkaško putovanje na prostranom kruzeru opremljenom netaknutim terenima, slikovitim pogledom i gomilom nagrada u kojima ćete uživati vi i vaš MYPLAYER. Osim toga, ima još više za istražiti tokom izleta na obalu.

JORDAN CHALLENGE SE VRAĆA

Vratite se u prošlost uz vizuelne prikaze specifične za epohu koji su zabeležili uspon Majkla Džordana od univerzitetske senzacije do globalne ikone sa impresivnim Džordan izazovima koji beleže njegovu dominaciju koja definiše karijeru.

IZGRADITE SVOJ TIM

Lopta bez ograničenja dok sakupljate i sastavljate gomilu legendarnih talenata iz bilo koje ere u MYTEAM-u.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Sport

Izdavač

2K Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3