Sonic Forces Day One Edition PS4

EAN: 5055277029389
GB Code: 4289
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Forces Day One Edition PS4 je akciona platformna igra u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad Sonicom, legendarnim plavim ježom iz serije video igara „Sonic the Hedgehog“.

Radnja igre se odvija u svetu koji je zauzeo zlikovac poznat kao Dr. Eggman. Sonic i njegovi prijatelji se udružuju kako bi porazili Eggmana i njegovu vojsku zlikovaca.

Igrači mogu da igraju kroz različite nivoe, skupljajući prstenje i pobedjujući neprijatelje. Igrači takođe mogu da koriste Sonicove ikonične sposobnosti, kao što su brzo trčanje i izbegavanje prepreka, dok se trude da postignu najbolje vreme u svakom nivou.

Sonic Forces Day One Edition PS4 ima sjajnu grafiku i zvuk, a igrači mogu da prilagođavaju izgled Sonicovog lika, dodajući različite komade opreme i dodataka. Day One Edition takođe sadrži bonus sadržaje koje igrači mogu otključati.

Sonic Forces Day One Edition PS4 je zabavna akciona platformna igra koja pruža igračima šansu da preuzmu kontrolu nad jednim od najpoznatijih likova video igara. Igrači mogu da uživaju u različitim nivoima, koristeći Sonicove sposobnosti da se izbore sa Eggmanovom vojskom, dok se trude da postignu najbolje vreme u svakom nivou.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 7