FIFA 21 PS4

EAN: 5030940124455
GB Code: PS4G121
Kategorija:

1.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 21 PS4 je sportska igra fudbala koja je deo popularne serije igara „FIFA“ od kompanije EA Sports. Igrači mogu da igraju fudbalske mečeve sa svojim omiljenim timovima i igračima širom sveta.

FIFA 21 PS4 ima veoma realističan sistem igre koji je fokusiran na simulaciju fudbalskih mečeva. Igrači mogu da se takmiče u različitim načinima igre, uključujući singleplayer i multiplayer modove.

Igrači takođe mogu da prilagođavaju svoje timove, igrače i stadione, kao i da koriste različite strategije i taktike tokom mečeva. Igrači mogu da igraju online protiv drugih igrača, kao i da se takmiče u različitim turnirima i ligama.

FIFA 21 PS4 ima veoma napredan sistem animacija i grafike, što igračima omogućava da dožive fudbalske mečeve na veoma realističan način. Igra takođe ima i veoma realističan zvuk, uključujući glasove komentatora i navijača.

FIFA 21 PS4 je sjajna igra za ljubitelje fudbala koja pruža veoma realistično iskustvo igranja fudbalskih mečeva, sa velikim izborom timova, igrača i stadiona širom sveta. Igrači mogu da se takmiče u različitim načinima igre i da igraju online protiv drugih igrača, što dodatno povećava zabavu i izazov igre.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3