Sonic Colors Ultimate Launch Edition PS4

EAN: 5055277038626
GB Code: PS4G182
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Colors Ultimate Launch Edition PS4 je nova verzija kultne Sonic igre sa unapređenim vizualima, zvukom i poboljšanim igračkim iskustvom. Igrači ponovo preuzimaju kontrolu nad legendarnim Sonic likom i putuju kroz svetove punih boja, akcije i avanture.

U ovoj verziji igre, Sonic se susreće sa novim likovima i protivnicima koji dodaju nove izazove i dramu igri. Igrači će se suočiti sa novim izazovima u svetu Eggmana i moraće da koriste svoje veštine, brzinu i snagu da bi pobedili protivnike i sačuvali svet.

Grafika igre je prelepa, sa bogatim detaljima i prekrasnim svetovima koje treba istražiti. Zvuk igre takođe je poboljšan, sa novom muzikom i zvučnim efektima koji dodaju dubinu igri i pomažu igračima da se potpuno urone u ovaj svet.

Launch Edition igre takođe sadrži dodatni sadržaj koji nije dostupan u standardnoj verziji igre. Igrači će imati pristup dodatnim karakterima, opremi i drugom ekskluzivnom sadržaju koji će pomoći da igrači još više uživaju u igri.

Sonic Colors Ultimate Launch Edition PS4 je odlična igra koja će privući ljubitelje Sonic franšize i novajlije u svetu igara. Sa svojim poboljšanim vizualima, zvukom i sadržajem, igra pruža novo iskustvo za sve igrače koji traže akciju, avanturu i brzinu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 7