Watch Dogs Legion Gold Edition PS4

EAN: 3307216143215
GB Code: PS4G152
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Watch Dogs Legion Gold Edition PS4 je igra koja se odvija u futurističkom Londonu, u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad različitim likovima koji se bore protiv korumpirane vlasti.

Jedinstvena karakteristika ove igre je sistem „Play as Anyone“, koji omogućava igračima da preuzmu kontrolu nad bilo kojim likom u igri. Svaki lik ima svoje jedinstvene sposobnosti i karakteristike, a igrači mogu da ih regrutuju u svoj tim kako bi ih koristili u svojim misijama.

Radnja igre prati grupu hakera koja se zove DedSec, koja se bori protiv korporacija i vladinih agencija koje koriste tehnologiju za svoje sebične ciljeve. Igrači će morati da planiraju taktike, koriste tehnologiju i oružje kako bi se infiltrirali u zgrade, borili se protiv neprijatelja i oslobodili grad od korumpiranih vlasti.

Gold Edition sadrži sve dodatke i nadogradnje za igru, uključujući i Season Pass koji donosi nove likove, misije i dodatni sadržaj. Igrači će takođe dobiti i ekskluzivne predmete i skinove za likove.

Sa impresivnom grafikom, odličnom pričom i velikom slobodom igrača, Watch Dogs Legion Gold Edition PS4 je jedna od najboljih akcionih igara na tržištu koju će sigurno uživati svi ljubitelji akcionih igara i ljubitelji serijala „Watch Dogs“.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18