The Lego Movie 2 Videogame PS4

EAN: 5051895254196
GB Code: PS4G053
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Lego Movie 2 Videogame PS4 je akciona igra zasnovana na filmu „The Lego Movie 2: The Second Part“ koju je razvio TT Fusion za Sony PlayStation 4.

Igrači preuzimaju kontrolu nad Emmetom, Likom koji živi u Lego svetu, u svojoj avanturi da spase svoje prijatelje od zlih vanzemaljaca. Igrači će istraživati otvoreni svet Lego galaksije, koji je prepun zadataka, minigame-ova i skrivenih predmeta.

Igrači će takođe imati priliku da se bore protiv različitih neprijatelja, skupljaju Lego kocke i unapređuju svoje veštine i sposobnosti. Igra nudi mogućnost igranja u kooperativnom modu, što omogućava igračima da igraju zajedno sa prijateljima.

Grafika u The Lego Movie 2 Videogame PS4 je osvežavajuća i vesela, sa puno boja i detalja koji oživljavaju Lego svet. Muzika i zvučni efekti su takođe zanimljivi i doprinose doživljaju igrača.

Igra je namenjena svim uzrastima, a posebno će se dopasti ljubiteljima Lego kockica i filmova o Lego svetu. „The Lego Movie 2 Videogame“ je zabavna i dinamična igra koja će oduševiti sve igrače koji uživaju u igrama sa puno akcije i humorom.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7