Mortal Kombat 11 PS4

EAN: 5051892219440
GB Code: PS4G012
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mortal Kombat 11 PS4 je borilačka igra koju je razvio NetherRealm Studios za Sony PlayStation 4. To je najnovija igra u dugoj seriji „Mortal Kombat“ igara.

Igrači preuzimaju kontrolu nad različitim likovima u borbi do smrti u fantastičnim i brutalnim okruženjima. Igrači će imati priliku da igraju različite mode igre, uključujući priču, kule, turnire i druge.

Mortal Kombat 11 PS4 nudi bogat i raznovrstan set likova, koji su jedinstveni po svojim specijalnim potezima i stilovima borbe. Igrači će takođe imati priliku da personalizuju svoje likove, uključujući prilagođavanje izgleda, oružja i specijalnih poteza.

Grafika u igri je fantastična i brutalna, sa mnogo detalja i animacija koje su realistične i impresivne. Muzika i zvučni efekti su takođe zanimljivi i doprinose doživljaju igrača.

Igra je namenjena starijim igračima, zbog svoje brutalnosti i nasilja, a posebno će se dopasti ljubiteljima serijala „Mortal Kombat“ i borilačkih igara opšteg tipa. „Mortal Kombat 11“ je dinamična i zanimljiva igra koja će oduševiti sve igrače koji uživaju u akcionim igrama sa puno nasilja i brutalnosti.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Borilačka

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 18