Battlefield 5 PS4

EAN: 5030946122271
GB Code: 8806
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Battlefield 5 PS4 je pucačina iz prvog lica koju je razvio DICE i koja je dostupna za Sony PlayStation 4. To je peta igra u dugoj seriji Battlefield igara.

Igrači preuzimaju kontrolu nad različitim vojnicima iz Drugog svetskog rata i bore se na različitim frontovima širom sveta. „Battlefield 5“ nudi raznovrstan i dinamičan set modova igre, uključujući kampanju, multiplayer i kooperativni mode.

U multiplayer modu igrači se bore u različitim okruženjima i na različitim mapama, uključujući gradove, šume i planine. Igrači će imati priliku da igraju različite uloge, uključujući vozače tenkova, pilote aviona i ostale vojne specijaliste.

Grafika u igri je impresivna, sa mnogo detalja i realističnih animacija. Zvuk je takođe impresivan, sa realističnim zvucima oružja i eksplozijama. Igrači će takođe imati priliku da prilagode svoje likove, oružje i opremu.

Battlefield 5 PS4 je namenjen ljubiteljima vojnih igara i igračima koji uživaju u dinamičnoj i akcionoj igri. Igra će posebno biti zanimljiva igračima koji su zainteresovani za Drugi svetski rat i istorijske sukobe. Sve u svemu, „Battlefield 5“ je izazovna i uzbudljiva igra koja će oduševiti sve igrače koji uživaju u akcionim pucačinama iz prvog lica.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16