Futrola za tablet Tnb 11.6 (HYBMAGBK11)

EAN: \
GB Code: 2195

3.490,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Futrola za tablet Tnb 11.6 (HYBMAGBK11) je dizajnirana da pruži zaštitu i praktičnost za vaš tablet uređaj. Ova futrola je napravljena od visokokvalitetnih materijala kako bi zaštitila vaš tablet od ogrebotina, udaraca i drugih svakodnevnih oštećenja. Njena dimenzija odgovara tabletima veličine 11.6 inča.

Futrola je opremljena magnetnim zatvaračem koji osigurava da se vaš tablet sigurno zadrži unutar futrole i da neće slučajno ispasti. Unutrašnjost futrole je obložena mekim materijalom koji sprečava grebanje ekrana i kućišta tableta.

Na poleđini futrole možda postoje držači koji omogućavaju postavljanje tableta u različite uglove. To vam omogućava da udobno gledate video sadržaj, koristite tablet za pisanje ili surfanje internetom bez potrebe da držite tablet u rukama.

Takođe, futrola može imati džepove ili pregrade za odlaganje manjih predmeta kao što su olovke, papirići ili drugi sitni pribor koji želite da nosite zajedno sa svojim tabletom.

Uz sve ove karakteristike, Futrola za tablet T’nb 11.6 (HYBMAGBK11) pruža zaštitu, funkcionalnost i praktičnost kako biste maksimalno iskoristili svoj uređaj u različitim situacijama.

Specifikacija

Proizvođač

T'nB

Model

HYBMAGBK11

Tip

Futrola

Veličina

11.6"

Boja

Crna

Materijal

Veštačka koža sa mikrofiberom

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača