Futrola za tablet TnB 8 (SGAL4BK8) za Samsung galaxy Tab 4

EAN: \
GB Code: 2041

2.750,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Futrola za tablet TnB 8 (SGAL4BK8) za Samsung galaxy Tab 4 je posebno dizajnirana da pruži zaštitu i praktičnost za vaš Samsung Galaxy Tab 4 tablet uređaj. Ova futrola je napravljena od kvalitetnih materijala koji su namenjeni da zaštite vaš tablet od svakodnevnih oštećenja kao što su ogrebotine, udarci i prašina. Dimenzije futrole odgovaraju tabletima sa ekranom veličine 8 inča.

Futrola je opremljena posebnim otvorima i precizno izrezanim delovima koji omogućavaju pristup svim važnim funkcijama i priključcima na vašem tabletu, kao što su tastatura, kamere, tasteri za glasnoću i punjač.

Najčešće ove futrole imaju magnetni zatvarač ili čičak traku koja osigurava da se vaš tablet čvrsto drži unutar futrole i sprečava slučajno ispadanje.

Unutrašnjost futrole je obložena mekim materijalom koji sprečava grebanje ekrana i kućišta tableta, pružajući dodatnu zaštitu vašem uređaju.

Ova futrola takođe može imati mogućnost postavljanja tableta u različite uglove, što vam omogućava udobno gledanje video sadržaja ili korišćenje tableta za pisanje.

Futrola za tablet TnB 8 (SGAL4BK8) za Samsung galaxy Tab 4 pruža zaštitu i funkcionalnost vašem Samsung Galaxy Tab 4 uređaju, čineći ga pogodnim za svakodnevno korišćenje kod kuće, na poslu ili tokom putovanja.

Specifikacija

Proizvođač

T'nB

Model

SGAL4BK8

Tip

Futrola

Veličina

8"

Boja

Crna

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača