Futrola za tablet TnB 7 (SGAL3BK7) za Samsung galaxy Tab 3

EAN: \
GB Code: 2021

2.490,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Futrola za tablet TnB 7 (SGAL3BK7) za Samsung galaxy Tab 3 namenjena je posebno za zaštitu i praktičnost vašeg Samsung Galaxy Tab 3 tablet uređaja sa 7-inčnim ekranom. Ova futrola je dizajnirana sa ciljem da zaštiti vaš tablet od svakodnevnih oštećenja poput ogrebotina, udaraca i prašine. Dimenzije futrole savršeno odgovaraju tabletima sa ekranom veličine 7 inča.

Futrola je opremljena precizno izrezanim otvorima kako bi omogućila slobodan pristup svim bitnim funkcijama i portovima vašeg Samsung Galaxy Tab 3 uređaja, kao što su tasteri, priključci za punjenje i slušalice, kao i kamere.

Većina ovih futrola sadrži zatvarač koji može biti magnetni ili mehanički, kako bi osigurao da se tablet čvrsto drži unutar futrole i da ne slučajno ispadne.

Unutrašnjost futrole je obložena mekim materijalom kako bi se sprečilo grebanje ekrana i kućišta tableta, pružajući dodatnu zaštitu vašem uređaju.

Neki modeli ove futrole mogu imati i mogućnost postavljanja tableta u različite uglove, što omogućava udobno gledanje video sadržaja ili olakšava korišćenje tableta za pisanje ili surfovanje internetom.

Futrola za tablet TnB 7 (SGAL3BK7) za Samsung galaxy Tab 3 će biti zaštićen od svakodnevnih oštećenja, dok istovremeno pruža praktične funkcionalnosti za različite aktivnosti.

Specifikacija

Proizvođač

T'nB

Model

SGAL3BK7

Tip

Futrola

Veličina

7"

Boja

Crna

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača