Futrola za tablet Prestigio 8 inča (PTC5780)

EAN: \
GB Code: 2122/1

1.490,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Futrola za tablet Prestigio 8 inča (PTC5780) je dizajnirana da obezbedi zaštitu i praktičnost za vaš Prestigio tablet sa ekranom veličine 8 inča. Ova futrola je pažljivo izrađena kako bi zaštitila vaš tablet od svakodnevnih oštećenja kao što su ogrebotine, udarci i prašina, čuvajući uređaj u dobrom stanju.

Futrola je opremljena tačno pozicioniranim otvorima i izrezima, kako bi omogućila lako pristupanje svim funkcijama i priključcima na vašem Prestigio tabletu. To uključuje taster za napajanje, taster za glasnoću, priključke za punjenje, slušalice i kamere, omogućavajući vam da koristite svoj tablet bez potrebe da ga izvlačite iz futrole.

Unutrašnjost futrole je obložena mekim materijalom koji štiti ekran i kućište tableta od grebanja, pružajući dodatnu zaštitu vašem uređaju.

Neke futrole mogu imati i mogućnost postavljanja tableta u različite uglove, što omogućava udobno gledanje video sadržaja ili olakšava korišćenje tableta za pisanje ili surfanje internetom.

Futrola za tablet Prestigio 8 inča (PTC5780) kombinuje zaštitu i praktičnost kako biste uživali u vašem tabletu bez brige za oštećenja ili ogrebotine.

Specifikacija

Proizvođač

Prestigio

Model

PTC5780

Tip

Futrola

Veličina

8"

Boja

Crna, Siva

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača