Futrola za tablet Platinet (PTO7DBB Duo PC7) Plavo-crna

EAN: \
GB Code: 2152

1.090,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Futrola za tablet Platinet (PTO7DBB Duo PC7) Plavo-crna je dizajnirana kako bi pružila zaštitu i funkcionalnost vašem tablet uređaju. Ova futrola je posebno kompatibilna sa Platinet tabletom i pruža zaštitu od svakodnevnih oštećenja kao što su ogrebotine, udarci i prašina.

Futrola je izrađena sa pažnjom prema detaljima, koristeći visokokvalitetne materijale koji štite vaš tablet. Dizajnirana je sa precizno pozicioniranim otvorima i izrezima koji omogućavaju pristup svim bitnim funkcijama i priključcima na vašem tabletu, uključujući tastere, kamere, priključke za punjenje i slušalice.

Unutrašnjost futrole je obložena mekim materijalom koji pruža dodatnu zaštitu ekranu i kućištu vašeg tableta od grebanja i potencijalnih oštećenja.

Ova futrola takođe može imati funkciju postavljanja tableta u različite uglove, što vam omogućava da udobno gledate video sadržaje ili koristite tablet za pisanje ili surfovanje internetom.

Futrola za tablet Platinet (PTO7DBB Duo PC7) Plavo-crna pruža odgovarajuću zaštitu i dodatne mogućnosti za praktično korišćenje vašeg Platinet tableta.

Specifikacija

Proizvođač

Platinet

Model

PTO7DBB Duo PC7

Tip

Futrola

Veličina

7"

Boja

Crna, Plava

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača