Futrola za tablet Teracell (Univerzalna 8) Crna

EAN: \
GB Code: 2004

999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Futrola za tablet Teracell (Univerzalna 8) Crna je dizajnirana kako bi pružila zaštitu i praktičnost za različite tablet uređaje veličine 8 inča. Ova univerzalna futrola je fleksibilna u smislu da može da se koristi za različite modele tableta iste veličine.

Futrola je napravljena sa fokusom na zaštitu vašeg uređaja od svakodnevnih oštećenja kao što su ogrebotine, udarci i prašina. Materijali od kojih je izrađena pružaju potrebnu zaštitu kako bi se očuvao izgled i funkcionalnost vašeg tableta.

Ova futrola  ima prilagodljiv dizajn sa elastičnim trakama ili sličnim rešenjima koja omogućavaju da se tablet čvrsto drži unutar futrole, bez bojazni od ispadanja. Ovakav dizajn omogućava da se koristi za različite modele tableta sa sličnim dimenzijama.

Unutrašnjost futrole može biti obložena mekim materijalom kako bi se sprečilo grebanje ekrana i kućišta tableta, pružajući dodatnu zaštitu uređaju.

Iako ova futrola možda nema otvore za specifične taster i priključke za određeni model tableta, prilagodljiv dizajn omogućava da se koristi za veći broj tableta iste veličine.

Futrola za tablet Teracell (Univerzalna 8) Crna je dizajnirana za univerzalnu zaštitu i praktičnost za tablet uređaje veličine 8 inča.

Specifikacija

Proizvođač

Teracell

Model

Univerzalna 8 Crna

Tip

Futrola

Boja

Crna

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača