Oslonac za zglob Fantech AC4101M PILO

EAN: \
GB Code: PAD053
Kategorija:

499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Oslonac za zglob Fantech AC4101M PILO je visokokvalitetni dodatak koji će vam pružiti udobnost i podršku tokom dugotrajnog rada ili gejming sesija. Sa svojim ergonomskim dizajnom i posebnim karakteristikama, ovaj oslonac za zglob će vam pomoći da smanjite napetost i umor u zglobu ruke.

AC4101M PILO oslonac za zglob je izrađen od kvalitetnih materijala koji pružaju mekoću i udobnost. Njegova podloga je oblikovana tako da se prilagođava prirodnom obliku vašeg zgloba, omogućavajući ravnomerno raspoređivanje pritiska. To pomaže u smanjenju opterećenja i napetosti na zglobu ruke, što može biti posebno korisno za ljude koji provode dugo vreme ispred računara.

Oslonac za zglob Fantech AC4101M PILO takođe ima protivkliznu donju stranu koja obezbeđuje stabilnost na radnoj površini. To znači da će oslonac ostati čvrsto na mestu, bez pomeranja ili klizanja tokom korišćenja. Možete se osloniti na njega da vam pruži sigurnost i podršku tokom vašeg rada.

Korišćenje oslonca za zglob Fantech AC4101M PILO može pomoći u smanjenju napetosti, umora i nelagodnosti u zglobu ruke, posebno prilikom dugotrajnog korišćenja miša ili kucanja. Pruža vam udobnost i podršku koju zaslužujete tokom svog radnog procesa.

Ako želite poboljšati ergonomiju svog radnog prostora i smanjiti negativne efekte dugotrajnog rada na računaru, oslonac za zglob Fantech AC4101M PILO je odličan izbor. Udobnost, podrška i stabilnost koje pruža će vam pomoći da se osećate bolje i povećate efikasnost tokom rada ili gejminga.

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model podloge

AC4101M PILO

Tip podloge

Ergonomska podloga

Materijal podloge

Tekstil i guma

Dimenzije podloge

359 x 95 x 18 mm

Težina

100 g

Boja

Crna

Dizajn podloge

Jednobojna

Neklizajuća podloga

Da

Oslonac za zglob

Da

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Prošivene ivice

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača