HITMAN 3 PS4

EAN: \
GB Code: PS4G163
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

HITMAN 3 PS4 je stealth igra koju je razvio IO Interactive i objavio za PlayStation 4. U ovoj igri igrači preuzimaju ulogu najpoznatijeg plaćenog ubice u video igrama, Agenta 47, dok on obavlja različite zadatke širom sveta.

Igra nudi veliki izbor lokacija, uključujući Dubai, Dartmoor, Berlin, Chongqing i mnoge druge. Svaka lokacija ima svoj jedinstveni set izazova i ciljeva koje igrači moraju da ispune, a kako bi uspešno obavili misiju, igrači moraju da koriste razne trikove, uključujući prikradanje, sakrivanje tela i zamena kostima.

U HITMAN 3 PS4 igrači mogu da koriste i razne gadgete i oružja kako bi obavili svoje zadatke. Svaki nivo igre je pun tajnih puteva, sakrivenih prolaza i skrovišta, što omogućava igračima da pronađu svoj jedinstveni pristup svakom zadatku.

Grafika igre je impresivna, a zvučni efekti su vrhunski, što stvara atmosferu napetosti i uzbuđenja u igri. Hitman 3 takođe ima funkciju koja omogućava igračima da igraju prethodne igre iz serije u novom engine-u, što dodatno povećava igračko iskustvo.

HITMAN 3 PS4 je izvanredna stealth igra koja nudi nezaboravnu igračku avanturu. Sa velikim izborom lokacija, izazovima i tajnim putevima, ova igra je savršena za ljubitelje stealth igara i obožavaoce Agenta 47.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18