Marvels Guardians of the Galaxy PS4

EAN: 5021290091580
GB Code: PS4G192
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Guardians of the Galaxy PS4 je akciona avantura koju je razvio Eidos Montreal i objavio Square Enix za PlayStation 4. Igra se fokusira na grupu antiheroja poznatu kao čuvari galaksije, uključujući Peter Quill-a (poznatog i kao Star-Lord), Gamora, Drax the Destroyer, Rocket Raccoon i Groot.

U ovoj igri igrači preuzimaju ulogu Petera Quilla, koji mora da se suoči sa novim izazovima i avanturama u galaksiji. Igrači će morati da vode svoj tim kroz različite svetove i izazove, dok se bore protiv raznih neprijatelja.

Jedinstvena karakteristika ove igre je interakcija sa članovima tima, koja igračima omogućava da donose odluke koje će uticati na priču igre i odnos sa članovima tima. Igrači mogu da koriste različite sposobnosti svakog člana tima, a taktički odabir odgovarajućeg tima i njihovih sposobnosti će igrati ključnu ulogu u pobedi u različitim bitkama.

Igra takođe sadrži impresivne vizuale i zvučne efekte, koji se savršeno uklapaju u osećaj svemirske avanture. Sa dinamičnom pričom, raznovrsnim likovima i sjajnom grafikom, Marvels Guardians of the Galaxy PS4 će pružiti igračima nezaboravno iskustvo igranja kao članovi legendarnog tima čuvara galaksije.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 16