Call of Duty Vanguard PS4

EAN: 5030917295157
GB Code: PS4G190
Kategorija:

6.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Call of Duty Vanguard PS4 je popularna pucačina iz prvog lica koju je razvio Sledgehammer Games i objavio Activision za PlayStation 4. U ovoj igri, igrači mogu da se pridruže savezničkim snagama tokom Drugog svetskog rata i učestvuju u borbama na različitim frontovima širom sveta.

Call of Duty Vanguard PS4 nudi nekoliko različitih modova igranja, uključujući Single Player Campaign, Multiplayer i Zombies. U Single Player Campaign modu, igrači prate priču savezničkih vojnika dok se bore protiv nacističke vojske u različitim delovima sveta. Multiplayer mod omogućava igračima da se takmiče protiv drugih igrača online, dok Zombies mod igračima nudi izazov u vidu borbe protiv horde zombija.

Igra nudi različito oružje i opremu, a igrači mogu da izaberu različite klase likova, kao što su borci, špijuni, snajperi i još mnogo toga. Takođe, igrači mogu da prilagođavaju svoje likove i oružje, uključujući izbor camo-a, opreme i još mnogo toga.

Call of Duty Vanguard PS4 nudi nezaboravno iskustvo pucačine iz prvog lica za sve ljubitelje vojnih igara. Sa dinamičnim i brzim gameplay-om, velikim brojem oružja i opreme, ova igra će vam pružiti nezaboravan doživljaj borbe na različitim frontovima Drugog svetskog rata.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Pucačina

Izdavač

Activision

Preporučeni uzrast

Pegi 18