NBA 2K22 PS4

EAN: 5026555429566
GB Code: PS4G172
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

NBA 2K22 PS4 je popularna košarkaška simulacija koju je razvio Visual Concepts i objavio 2K Sports za PlayStation 4. U ovoj igri, igrači mogu da upravljaju različitim NBA timovima i igračima, dok se takmiče u različitim ligama i turnirima.

NBA 2K22 PS4 nudi poboljšanu grafiku i gameplay, sa realističnim animacijama igrača i stadiona. Igrači mogu da koriste različite taktike i strategije kako bi pobedili protivničke timove, a takođe mogu da kreiraju sopstvene timove i igrače.

Uz to, igra nudi različite modove igranja, uključujući MyCareer, MyTeam i MyNBA. U MyCareer modu, igrači kreiraju sopstvenog igrača i vode ga kroz karijeru u NBA ligi, dok se u MyTeam modu igrači takmiče sa sopstvenim timovima protiv drugih igrača online.

NBA 2K22 PS4 takođe nudi prilagođavanje igrača i timova, uključujući mogućnost da se menjaju dresovi, oprema i još mnogo toga. Igrači mogu da treniraju svoje igrače i poboljšaju njihove sposobnosti, kako bi ih što bolje pripremili za nadolazeće mečeve.

Ova igra pruža nezaboravno iskustvo košarkaške simulacije za sve ljubitelje košarke i sportskih igara. Sa velikim brojem NBA timova i igrača, NBA 2K22 je igra koju ne smete propustiti.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Take2

Preporučeni uzrast

Pegi 3