Assassins Creed Origins PS4

EAN: 3307216025795
GB Code: PS4G179
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Assassins Creed Origins PS4 je akciono-avanturistička igra za Sony PlayStation 4 koju je razvio Ubisoft Montreal. Igra se odvija u starom Egiptu, oko 49. godine pre nove ere, a igrači preuzimaju kontrolu nad glavnim likom po imenu Bayek.

Igrači će putovati kroz otvoreni svet Egipta, koji je detaljno izrađen sa mnogo pažnje na istorijske detalje, a koja otkriva priče i tajne o drevnom svetu faraona. Igrači će biti u mogućnosti da istražuju drevne piramide, učestvuju u borbi protiv različitih neprijatelja, pridruže se borbi za oslobađanje svoje zemlje i rešavaju različite misije.

Igrači će takođe moći da unapređuju svoje veštine i sposobnosti kroz sistem progresije lika. Igra nudi i novi sistem borbe, sa novim taktikama i potezima koji omogućavaju igračima da se suoče sa svim vrstama protivnika.

Grafika u Assassins Creed Origins PS4 je impresivna, sa velikom pažnjom na detalje u svakom aspektu igre. Muzika i zvučni efekti su takođe autentični i doprinose doživljaju igrača u starom Egiptu.

Assassins Creed Origins PS4 je igra koja nudi obilje sadržaja i iskustava, sa impresivnim svetom, istorijskim detaljima i sistemima borbe i progresije lika. Igra će oduševiti ljubitelje serijala „Assassin’s Creed“, kao i one koji vole igre sa istorijskim i arheološkim elementima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18