NBA 2K19 PS4

EAN: \
GB Code: 8858
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

NBA 2K19 PS4 je simulacijska sportska igra za Sony PlayStation 4 koju je razvio Visual Concepts. Igra vam omogućava da preuzmete kontrolu nad vašim omiljenim NBA timom i igračima, kao i da napravite svoj sopstveni tim kroz „MyTeam“ mod. Osim toga, igra nudi i „MyCareer“ mod, koji vam omogućava da stvorite svoj sopstveni lik igrača i izgradite svoju karijeru u NBA ligi.

Igrači mogu da uživaju u različitim modovima igre, uključujući „Play Now“, „Online“ i „MyLeague“, koji nude različite načine igranja i takmičenja. Igrači će takođe moći da učestvuju u NBA draftu, upravljaju klubom, unapređuju svoje veštine i borave u različitim gradovima širom SAD.

Grafika u NBA 2K19 PS4 je impresivna, sa detaljno izrađenim likovima i okolinom, što omogućava igračima da se potpuno urone u igru. Igra pruža i autentično iskustvo, sa stvarnim igračima i timovima NBA lige, kao i sa zvukom i animacijama koje su inspirisane stvarnim NBA mečevima.

NBA 2K19 PS4 je igra koja će oduševiti ljubitelje košarke, ali i one koji vole simulacijske sportske igre. Igra pruža mnoštvo načina za igranje, uz autentične NBA elemente i impresivnu grafiku, što je čini jednom od najboljih igara u svojoj kategoriji.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Take2

Preporučeni uzrast

Pegi 3