The Sims 4 PS4

EAN: 5035223122401
GB Code: PS4G059
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Sims 4 PS4 je simulacijska igra u kojoj igrači stvaraju i upravljaju životima virtuelnih ljudi poznatih kao „Sims“. Igrači mogu da prilagođavaju izgled i karakteristike svojih Simova, kao i njihove kuće, poslove, hobije i odnose sa drugim Simovima.

Igrači mogu da se bave različitim aktivnostima u igri, uključujući pronalaženje posla, obavljanje kućnih poslova, učenje novih veština i druženje sa drugim Simovima. Igrači takođe mogu da kreiraju i upravljaju celim gradovima sa različitim Sim porodicama i kućama.

Igra ima veoma napredan sistem za prilagođavanje izgleda i karakteristika svojih Simova, što igračima omogućava da stvore Simove po svojoj meri. Igrači mogu da biraju različite stilove odeće, frizure i modnih dodataka za svoje Simove, kao i da prilagođavaju njihove karakteristike poput osobina, želja i ciljeva.

The Sims 4 PS4 ima i mogućnost igranja online, gde igrači mogu da posete Simove svojih prijatelja i učestvuju u zajedničkim aktivnostima.

The Sims 4 PS4 je veoma zabavna i kreativna igra koja igračima omogućava da stvore i upravljaju virtuelnim životima svojih Simova, i koja je idealna za ljubitelje simulacijskih igara i kreativnih izazova.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Simulacija

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 12