Watch Dogs 2 PS4

EAN: 3307215966723
GB Code: PS4G006
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Watch Dogs 2 PS4 je igra otvorenog sveta koju je razvio Ubisoft i objavio za PlayStation 4. Igra se odvija u modernom San Francisku, u kome igrači upravljaju likom Markusa Hallowaya, hakerom koji se pridružuje grupi hakerskih aktivista pod nazivom DedSec.

Glavni cilj igre je da se otkriju mračne tajne jedne tehnološke kompanije pod nazivom Blume, koja ima pristup velikom broju podataka o građanima San Franciska. Markus i DedSec koriste svoje sposobnosti hakerstva kako bi osujetili planove Blumea i zaštitili privatnost građana.

Igrači mogu da koriste različite tehnologije i gadgete, kao što su dronovi i robotska vozila, kako bi istražili grad i izvršili hakerske napade. Takođe mogu da se infiltriraju u sisteme kompanija, kradu podatke i izvrše sabotaže.

Watch Dogs 2 PS4 nudi veliku količinu sadržaja i aktivnosti, uključujući misije kampanje, sporedne misije, trke dronova, mini-igre i još mnogo toga. Igra takođe ima sistem društvenih mreža, koji omogućava igračima da se povežu sa drugim likovima u igri i povećaju svoju popularnost.

Grafika i dizajn okoline u igri su impresivni, što igračima pruža osećaj da su u živoj i detaljnoj simulaciji San Franciska. Muzika u igri je takođe odlična, sa različitim žanrovima muzike koja odgovara različitim delovima igre.

Watch Dogs 2 PS4 je zabavna i uzbudljiva igra koja nudi veliki otvoreni svet sa mnogo mogućnosti za istraživanje, hakerstvo i akciju. Igra predstavlja savršen izbor za ljubitelje akcionih igara i hakerstva.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18