Batman Arkham Knight PS4

EAN: 5051895411520
GB Code: PS4G216
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Batman Arkham Knight PS4 je akciona avanturistička igra koja se odvija u svetu Gotske i prikazuje borbu Batmana protiv zloglasnog Scarecrowa i njegovog saveznika Arkham Knighta.

Igrač preuzima ulogu Batmana i koristi svoje veštine borbe, taktike i tehnologije kako bi zaštitio Gotsku od brojnih pretnji. Igra sadrži otvoreni svet u kome igrač može da se kreće i istražuje, a takođe nudi i veliki broj misija koje će igrač morati da završi.

Osim klasičnih Batmanovih borilačkih veština, igra nudi i mogućnost korišćenja naprednih tehnologija poput Batmobilea, koji se može koristiti u borbama ili kao prevozno sredstvo kroz grad.

Grafika i zvuk u igri su izuzetni, sa detaljno dizajniranim okruženjima i karakterima. Igrači će se oduševiti atmosferom Gotske, koja je prikazana na mračan i realističan način.

Batman Arkham Knight PS4 je izuzetno dobro dizajnirana igra, koja će oduševiti ljubitelje Batmana i akcionih avantura. Igra nudi bogatu priču, odličnu borbu i tehnologiju, kao i izazove koje će igrač morati da savlada kako bi pobedio zlo.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 18