Just Cause 4 PS4

EAN: 5021290081963
GB Code: PS4G079
Kategorija:

2.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Just Cause 4 PS4 je avanturistička akciona igra smeštena u fiktivnoj zemlji Solis, koja je pod kontrolom brutalne vojske „Black Hand“. Igrač igra kao Rico Rodriguez, specijalni agent sa misijom da uništi vojsku „Black Hand“ i oslobodi Solis.

Igraču je na raspolaganju veliki otvoreni svet koji se sastoji od različitih regiona sa svojim jedinstvenim pejzažima i izazovima. Igrač će imati na raspolaganju širok izbor oružja, vozila i opreme, a moguće je i prilagođavanje istih. Postoji mnogo načina za uništavanje neprijatelja, od samostalnih akcija do većih borbi sa saveznicima.

Grafika u igri je spektakularna, sa detaljno dizajniranim okruženjima i efektima uništavanja. Igra takođe ima dobru muziku i zvučne efekte koji doprinose atmosferi igre.

Just Cause 4 PS4 nudi zabavnu akcionu avanturu koja će vam pružiti puno mogućnosti za istraživanje i uništavanje. Igrači će uživati u letenju kroz vazduh, upravljanju vozilima i borbi protiv različitih neprijatelja u Solisu. Ova igra će zasigurno privući ljubitelje akcionih avantura.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18