LEGO DC Super Villains PS4

EAN: 5051895411216
GB Code: PS4G149
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO DC Super Villains PS4 je avanturistička igra sa likovima iz DC univerzuma. U igri se igrač nalazi u svetu u kojem su glavni junaci zapravo negativci. Igrači će kontrolisati svoje omiljene negativce i pridružiti se novoj grupi zlikovaca, „Justice Syndicate“, koja je došla u Metropolis i Gotham City da ih brani.

Igrač će putovati kroz različite nivoe i gradove, rješavati zagonetke i boriti se protiv različitih neprijatelja. Na raspolaganju će mu biti različiti negativci iz DC sveta, poput Jokera, Luthora, Harley Quinn, Deathstrokea i mnogih drugih.

Igra nudi mogućnost prilagođavanja likova, kao i različite moći koje će biti korisne u igri. Igrači mogu da biraju različite kostime za svoje likove, koji se razlikuju po izgledu i moćima. Takođe, igrači mogu da grade i prilagođavaju svoje baze, kao i da se takmiče u različitim misijama i mini-igrama.

LEGO DC Super Villains PS4 ima prepoznatljivu LEGO grafiku koja je kreativna i zabavna, a takođe ima i dobru muziku i zvučne efekte koji doprinose atmosferi igre. Igra je namenjena svima koji vole DC univerzum, avanture i LEGO igre.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7