Marvels Spider-Man 2 PS5

EAN: 711719571698
GB Code: PS5G61
Kategorija:

9.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Spider-Man 2 PS5 je uzbudljiva akciona avantura koja nas vraća u svet ikoničnog superheroja, Spajdermena. Ova igra donosi još dublju i emotivniju priču, vrhunsku grafiku i napredne tehničke mogućnosti PS5 konzole.

U Marvels Spider-Man 2 PS5 igrači će se ponovo naći u ulozi Pitera Parkera, bolje poznatog kao Spajdermen, dok se suočava sa novim izazovima i pretnjama koje prete Njujorku. Ovog puta, igrači će imati priliku da istraže ne samo već poznate delove grada, već i nove lokacije koje su pažljivo dizajnirane kako bi pružile autentično iskustvo superherojskog preplitanja.

Jedna od najzapaženijih karakteristika igre je uvodjenje lika Milesa Moralesa. Miles, koji je već debitovao u prethodnom naslovu, sada će dobiti još više prostora za razvoj svojih veština i ličnosti. Igrači će imati priliku da se izmjenjuju između Pitera i Milesa, donoseći raznovrsnost u gameplay i priču.

Borba je ključni deo iskustva u Marvels Spider-Man 2 PS5 sa fluidnim pokretima, akrobacijama i impresivnim moćima koje ovi superheroji poseduju. Nove tehnike i sposobnosti dodaju dubinu gameplay-u, omogućavajući igračima da se suoče sa različitim vrstama protivnika na inovativne načine.

Pored toga, priča je tkanje emocija, herojstva i izazova sa kojima se Piter i Miles suočavaju. Duboko razrađeni likovi i dinamičan zaplet čine da igrači osete povezanost sa svetom i likovima.

Uz sve to, izuzetna grafika, tehnološke inovacije PS5 konzole, kao i zvučni dizajn doprinose uranjanju igrača u svet Marvelovog univerzuma na način koji dosad nismo mogli doživeti.

Marvels Spider-Man 2 PS5 pruža duboko emocionalno i akciono iskustvo, spajajući avanturu, borbu i priču sa tehnološkim inovacijama, što ga čini nezaobilaznom igrom za sve ljubitelje superheroja i video igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Platform

Izdavač

Insomniac Games

Preporučeni uzrast

Pegi 16