Star Wars – Jedi Fallen Order PS5

EAN: 5030946123834
GB Code: PS5G79
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Uzbudljiva galaktička avantura očekuje vas u igri Star Wars – Jedi Fallen Order PS5, novom akcioni avanturističkom naslovu iz trećeg lica kompanije Respawn Entertainment. Ova igra sa snažnim narativom, namenjena jednom igraču, stavlja vas u ulogu Džedaj Padežana koji je jedva izbegao progonstvo Naredbe 66 nakon događaja u Epizodi 3: Osveta Sita. Na misiji obnove Reda Džedaja, morate sakupiti delove svog razbijenog prošlog kako biste završili obuku, razvili nove moćne Sile i savladali veštinu ikoničnog svetlosnog mača – sve dok ostanete korak ispred Imperije i njenih smrtonosnih Inkvizitora.

Dok usavršavate svoje sposobnosti, igrači će se uključiti u filmski nabijene borbe svetlosnim mačem i Silom dizajnirane da pruže vrstu intenzivnih borbi svetlosnim mačem u stilu filmova. Igrači će morati pristupiti neprijateljima strategijski, procenjujući snage i slabosti, koristeći svoje Džedaj veštine kako bi nadmudrili protivnike i rešavali misterije koje se nalaze pred njima.

Fanovi Ratova zvezda prepoznaće ikonične lokacije, oružja, opremu i neprijatelje, ali će takođe sresti niz novih likova, lokacija, stvorenja, droida i protivnika koji su novi u svetu Ratova zvezda. Kao deo ovog autentičnog Star Wars priča, fanovi će zaroniti u galaksiju nedavno zahvaćenu od strane Imperije. Kao bekstvo Džedaj junaka, igrači će morati da se bore za opstanak istražujući misterije drevne civilizacije sve to u naporu da obnove ostatke Reda Džedaja dok Imperija pokušava da ih potpuno izbriše.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16