Forspoken PS5

EAN: 5021290092662
GB Code: PS5G78
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

U igri Forspoken PS5 misteriozno je premeštena iz Njujork Sitija, Frej Holand se nalazi zarobljena u zadivljujućem svetu Atije. Magična, svesna narukvica neobjašnjivo je obavila njen zglob, a Frej otkriva sposobnost da baca moćne čini i koristi magiju kako bi prelazila prostrane pejzaže Atije. Frej daje svojem novom zlatnom saputniku nadimak „Manžetna“ i kreće u potragu za putem kući.

Frey uskoro saznaje da je ovaj prelep svet nekada cvetao pod vlašću dobročiniteljskih matrijarha, nazvanih Tantas, dok pogubna kuga nije neumoljivo zatrovala sve što je dodirnula. Slom je transformisao životinje u zveri, ljude u čudovišta i bogate pejzaže u četiri opasna carstva. U središtu njihovih slomljenih domena, Tantas sada vladaju kao pomahnitale i zle vešticeluske.

Nezahvaćena Slomom i očajna za odgovorima, Frej se nevoljno slaže da pomogne poslednjim preostalim građanima Atije koji je vide kao svoju jedinu nadu. Frejino putovanje kroz ovu čudnu i opasnu zemlju odvešće je duboko u srce korupcije, gde mora da se bori protiv monstruoznih stvorenja, suoči sa moćnim Tantama i otkrije tajne koje bude nešto mnogo dublje iznutra.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Sci-fi

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18