NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4

EAN: 5021290083523
GB Code: PS4G173
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4 je akciona RPG igra koju je razvio PlatinumGames, a koja je objavljena za PlayStation 4. Igra se odvija u postapokaliptičnom svetu, gde igrači preuzimaju kontrolu nad androidima 2B, 9S i A2, koji se bore protiv mašinskih sila koje su zarobile planetu.

U igri, igrači će putovati kroz različite prostore i nivoe, gde će se susresti sa različitim vrstama neprijatelja. Svaki karakter ima jedinstvenu kombinaciju oružja i sposobnosti koje igrači mogu da koriste u borbi protiv neprijatelja. Igrači takođe mogu da poboljšaju svoje oružje i sposobnosti, što će im pomoći u borbi protiv jačih neprijatelja.

Igra sadrži i elemente RPG-a, poput mogućnosti prilagođavanja opreme i statistika lika. Igrači takođe mogu da interaguju sa drugim androidima i likovima na putu, što često dovodi do otkrivanja novih priča i tajni.

NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4 sadrži sav originalni sadržaj igre, kao i nekoliko dodatnih paketa sadržaja. Igra takođe ima prelepu grafiku i upečatljivu muziku koja se savršeno uklapa u atmosferu igre.

NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4 je akciona RPG igra koja pruža igračima jedinstveno iskustvo u postapokaliptičnom svetu. Igrači će uživati u borbi protiv neprijatelja i otkrivanju tajni, dok istražuju prelepe prostore igre i slušaju fantastičnu muziku.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18