Final Fantasy XVI (PS5)

EAN: 5021290096806
GB Code: \
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Final Fantasy XVI je akciona igra sa elementima RPG-a koja se razvija pod okriljem kompanije Square Enix. Igra je smeštena u fantastični svet zvan Valisthea, u kojem igrači preuzimaju ulogu princa Clava Rossoa koji se nađe uvučen u političke intrige i sukobe između različitih nacija koje se bore za nadmoć na kontinentu.

Priča se bavi sukobima između kraljevstava, moćnih bića poznatih kao Eikons, i Crkve koja se bori protiv njih. Igrač će morati da upravlja Clavom i njegovim saveznicima dok se bore protiv neprijatelja kako bi zaštitili svoju zemlju i osigurali mir.

Igrač će imati mogućnost da upravlja različitim likovima, svaki sa svojim specifičnim veštinama i sposobnostima. Borba u igri je akcionog stila, sa brzim i fluidnim pokretima i efektnim napadima. Uz standardne borbe, igrač će se suočiti sa velikim bossovima i moćnim Eikonima koje će morati da savlada.

Final Fantasy XVI takođe uključuje elemente RPG-a, poput razvoja likova, upravljanja inventarom i unapređivanja opreme. Igrači će imati mogućnost da izaberu različite klase i sposobnosti za svoje likove, što će im pomoći da prilagode svoju igru u skladu sa svojim stilom igranja.

Igra donosi prelepi vizuelni stil sa detaljno osmišljenim svetom Valisthea i njegovim karakterističnim geografskim regijama i kulturama. Zvuk u igri je takođe impresivan, sa prelepom orkestralnom muzikom i zvučnim efektima.

Final Fantasy XVI obećava da će pružiti epsko iskustvo igračima sa intrigantnom pričom, napetom akcionom borbom i zanimljivim elementima RPG-a.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Borilačka, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18