Horizon Forbidden West PS5

EAN: 711719720799
GB Code: PS5G21
Kategorija:

6.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Horizon Forbidden West PS5 je akciona avanturistička igra dostupna na PlayStation 5 konzoli, koju je razvio studio Guerrilla Games. Nastavak je igre Horizon Zero Dawn i donosi novu priču smeštenu u postapokaliptični svet.

Igrači preuzimaju ulogu glavne junakinje Eloi, koja se bori protiv različitih opasnosti u svetu koji je opustošen i opasan. Ova nova avantura vodi je u neistražene delove Zapadne Amerike, gde se susreće sa novim izazovima, uključujući mutirane životinje, neprijateljske frakcije i opasne prirodne pojave.

Igra pruža bogato otvoreno igralište, koje igračima omogućava da istražuju svet i otkrivaju tajne. Eloi koristi svoje veštine lova i preživljavanja da bi preživela u ovom surovom svetu, što uključuje upotrebu lukova, mačeva, eksploziva i drugih oružja.

Horizon Forbidden West PS5 donosi poboljšanu grafiku i zvuk, sa detaljima koji prikazuju veličinu i lepotu postapokaliptičnog sveta. Igrači će se voziti na mehaničkim životinjama i upotrebljavati druga vozila da bi prešli različite terene.

Igra takođe ima bogatu priču koja će igračima pružiti nezaboravno iskustvo. Igrači će se susretati sa različitim likovima i otkrivati njihove priče, kao i otkrivati misterije koje čekaju u ovom svetu.

Horizon Forbidden West PS5 je igra koja nudi iskustvo avanture, akcije i preživljavanja u postapokaliptičnom svetu. Sa impresivnom grafikom, uzbudljivom pričom i detaljima koji donose svet u život, Horizon Forbidden West PS5 igra predstavlja jednu od najiščekivanijih igara u 2022. godini.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Guerrilla Games

Preporučeni uzrast

Pegi 16