Sonic Origins Plus – Limited Edition (PS4)

EAN: 5055277050307
GB Code: PS4G272
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Origins Plus – Limited Edition za PlayStation 4 je posebno izdanje kultne igre koje obeležava 30 godina avantura neustrašivog plavog ježa, Sonika. Ovo izdanje pruža izuzetnu priliku da se ponovo upustite u najbolje Sonic avanture na popularnoj platformi i uživate u bogatom nasleđu ovog omiljenog lika.

Uz Sonic Origins Plus – Limited Edition za PlayStation 4, dobićete kolekciju klasičnih Sonic igara sa unapređenom grafikom i besprekornim performansama. Putujte kroz vreme i proživite nezaboravne trenutke sa Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 i Sonic & Knuckles.

Otkrijte ili ponovo proživite priče o Sonicovim avanturama u svetu brzine i akcije. Sa svojom neverovatnom brzinom i okretnošću, Sonic će vas provesti kroz prelepe svetove, pomažući vam da se suočite sa zlim doktorom Robotnikom i njegovim opasnim stvorenjima. Iskusite klasične nivoe, sakupljajte prstenje i koristite specijalne moći kako biste prebrodili sve prepreke i porazili neprijatelje.

Sonic Origins Plus – Limited Edition za PlayStation 4 takođe donosi dodatne sadržaje, uključujući galeriju sa istorijskim informacijama i neobjavljenim konceptnim crtežima, omogućavajući vam da se dublje upustite u svet Sonika i saznate više o stvaranju ovih legendarnih igara.

Sa prepoznatljivim stilom, uzbudljivom muzikom i neprestanom energijom, Sonic Origins Plus – Limited Edition je nezaobilazno izdanje za sve fanove Sonic serijala. Uzmite svoj PlayStation 4 kontroler i spremite se za brzu i uzbudljivu avanturu sa omiljenim plavim ježom!

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Logička, Platform, Pucačina

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 3