Sonic Origins Plus – Limited Edition (PS5)

EAN: 5055277050406
GB Code: PS5G53
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Origins Plus – Limited Edition za PlayStation 5 je posebno izdanje kultne igre koje obeležava 30 godina neustrašivog plavog ježa, Sonika. Ovo izdanje pruža izuzetnu priliku da ponovo doživite najbolje avanture Sonika na najnovijoj platformi i uživate u bogatom nasleđu ovog omiljenog lika.

Uz Sonic Origins Plus – Limited Edition za PlayStation 5, dobićete kolekciju klasičnih Sonic igara sa unapređenom grafikom i besprekornim performansama. Uplovite u nostalgiju Sega Mega Drive ere i iskusite nezaboravne trenutke sa Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 i Sonic & Knuckles.

Otkrijte ili ponovo proživite priče o Sonicovim avanturama u svetu brzine i akcije. Sa svojom izuzetnom brzinom i okretnošću, Sonic će vas provesti kroz prelepe svetove, pomažući vam da se suočite sa zlim doktorom Robotnikom i njegovim opasnim stvorenjima. Iskusite klasične nivoe, sakupljajte prstenje i koristite posebne moći kako biste prebrodili sve prepreke i savladali neprijatelje.

Sonic Origins Plus – Limited Edition za PlayStation 5 takođe donosi dodatne sadržaje, uključujući galeriju sa istorijskim informacijama i neobjavljenim konceptnim crtežima, omogućavajući vam da dublje zaronite u svet Sonika i saznate više o stvaranju ovih legendarnih igara.

Sa prepoznatljivim stilom, uzbudljivom muzikom i neprekidnom energijom, Sonic Origins Plus – Limited Edition je nezaobilazno izdanje za sve fanove Sonic serijala. Zgrabite svoj PlayStation 5 kontroler i pripremite se za brzu i uzbudljivu avanturu sa omiljenim plavim ježom!

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Avantura, Logička, Platform, Pucačina

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 3