Sonic Origins Plus – Limited Edition (Nintendo Switch)

EAN: 5055277050529
GB Code: SW068
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Origins Plus – Limited Edition za Nintendo Switch je posebno izdanje ikonične igre koje obeležava 30 godina legendarnog plavog ježa, Sonika. Ovo izdanje pruža jedinstvenu priliku da ponovo doživite najbolje Sonic avanture na novoj platformi i uživate u bogatom nasleđu ovog omiljenog lika.

Uz Sonic Origins Plus – Limited Edition za Nintendo Switch, dobijate kolekciju klasičnih Sonic igara sa unapređenom grafikom i poboljšanim performansama. Uživajte u povratku u doba Sega Mega Drive konzole i iskusite nezaboravne trenutke sa Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 i Sonic & Knuckles.

Otkrijte ili ponovo doživite priče o Sonicovim avanturama u svetu brzine i akcije. Svojom veštinom, brzinom i okretnošću, Sonic će vas voditi kroz prelepe svetove, pomažući vam da se suočite sa zlim doktorom Robotnikom i njegovim opasnim stvorenjima. Isprobajte klasične nivoe, sakupljajte prstenje i koristite specijalne moći kako biste prešli sve prepreke i pobedili neprijatelje.

Sonic Origins Plus – Limited Edition za Nintendo Switch donosi i dodatne sadržaje uključujući galeriju sa istorijskim informacijama i neobjavljenim konceptnim crtežima, omogućavajući vam da dublje zaronite u svet Sonika i saznate više o stvaranju ovih legendarnih igara.

Sa svojim prepoznatljivim stilom, uzbudljivom muzikom i nezaustavljivom energijom, Sonic Origins Plus – Limited Edition je nezaobilazno izdanje za sve ljubitelje Sonic serijala. Uzmite svoj Nintendo Switch i pripremite se za brzu i adrenalinsku avanturu sa omiljenim plavim ježom!

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Avantura, Logička, Platform, Pucačina

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 3