Everspace 2 – Stellar Edition (PS5)

EAN: 5016488140348
GB Code: \
Kategorija:

7.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Everspace 2 – Stellar Edition je svemirska avanturistička video igra u kojoj igrači istražuju ogroman svemirski sistem dok skupljaju resurse, nadograđuju svoj brod, bore se protiv neprijatelja i obavljaju misije. Ova verzija igre, Stellar Edition, uključuje osnovnu igru i dodatni sadržaj.

U Everspace 2 – Stellar Edition, igrači upravljaju pilotom svog svemirskog broda, dok putuju kroz različite sektore i susreću se sa različitim vrstama neprijatelja. Igrači mogu skupljati resurse, kao što su gorivo i materijali, kako bi nadogradili svoj brod i poboljšali svoju opremu. Svaki put kada igrač umre, mora početi ispočetka, ali ima priliku da zadrži određene nadogradnje.

Pored osnovne priče, igra sadrži i niz sporednih misija koje igrači mogu obaviti kako bi dobili dodatne nagrade i iskustvo. Postoji i niz zagonetki koje igrači moraju da reše kako bi otključali nove nivoe i misije.

Stellar Edition sadrži i dodatni sadržaj, kao što su nova oružja, brodovi i kostimi. Tu je i novi način igranja, zvani Colonial Freighter, u kojem igrači upravljaju teretnim brodom i prevoze robu širom svemira.

Grafika igre je izuzetno detaljna, a svetovi su prostrani i puni detalja. Svaki sektor ima svoju jedinstvenu atmosferu, a svaki planet ima svoju geografiju i ekologiju. Igra takođe sadrži fantastičnu muziku koja se savršeno uklapa u svemirski ambijent.

Uz singleplayer kampanju, Everspace 2 – Stellar Edition takođe ima i multiplayer način igranja, u kojem igrači mogu sarađivati ili se takmičiti u borbi za dominaciju nad svemirom.

Everspace 2 – Stellar Edition je sjajna svemirska avantura koja će privući ljubitelje žanra i novajlije. Velika mapa, sjajna grafika i muzika, kao i raznovrsna igra sa mnogo sadržaja, čine ovu igru nezaobilaznim iskustvom za ljubitelje svemirskih avantura.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Avantura, Pucačina

Izdavač

Maximum Games

Preporučeni uzrast

Pegi 12